Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Омлет с див лук и бекон

Омлет с див лук и бекон

Nikki ValkovaNikki Valkova
Новак
74413
Омлет с див лук и бекон2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • бекон - 100 г
  • див лук - 10 - 15 стръкчета
  • кашкавал - 20 - 30 г
  • олио - 2 - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се обикновен омлет, като по средата се слага предварително запечения бекон, ситно нарязания див лук, сол и пипер.

Омлетът се прегъва на две, като го махнем от котлона настъргваме кашкавала отгоре, поръсваме малко див лук и поднасяме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Стоян Александров
Стоян Александров
Бих го ползвал като гарнитурка към скарата :)
14.04.2016 18:25
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Това му е чара на този омлет-дивият лук.
14.04.2016 10:13