Бърз зеленчуков гювеч

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
479
2k
868
930
6
17/04/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 280
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и нарязват на хапки. Фасулът се почиства и ако е по-голям, се нарязва на по-малки хапки.

Тиквичката се измива, обелва и нарязва на хапки. Гъбите се почистват, премахват се пънчетата и се нарязват на две или на три. Морковът се измива и нарязва.

Лукът се нарязва на ситно. Доматът се измива и нарязва на ситно.

В тенджера се слага вода да заври. Когато заври, се добавя всичко (освен домата) в тенджерата и се оставя да ври.

Когато са почти готови, се добавя доматът и подправките. Оставя се да ври без капак до готовност.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар