Яйца със зелен лук

Валентин МирановВалентин МирановПомощник Готвач4414311
20/04/2016
"Елементарни за приготвяне, съвършено вкусни "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 417
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • зелен лук - 2 връзки
  • сол - на вкус
  • олио - 5 с.л.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В тиган нарязваме лука на колелца, добавяме олиото и го запържваме.

В купа чупим яйцата и ги омесваме хубаво с вилица.

Посоляваме ги и ги добавяме в тигана със запържения лук и пържим до готовност, като не спираме да бъркаме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Таня Арабаджийска
Много вкусно пролетно ястие, бързо и лесно!
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
20.04.2016 10:28
Не съм от хората,които обичат яйца,но така приготвени много ги харесвам,супер са!
1
0