Пилешко филе с топено сирене и шунка

СоняСоня
Чирак
52
5
22/04/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 029
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се начуква и се натрива със сол и с черен пипер.

Начуканите филета се разстилат и върху всеки се поставя лист шунка и парче топено сирене.

Филето се прегъва на две, така че топеното сирене да остане по средата. Забожда се с клечка за зъби, за да запази формата.

Филето се потопяват последователно първо в брашното, после в разбитите яйца и най-накрая в галетата. Пържим до златисто.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Pippi88
Pippi88
20.09.2019 20:37
Подобно на Кордон Бльо е и е много вкусно. Опитайте
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 22:59
правила съм такива пакетчета или джобчета на фурна, но ето че сега разбирам, че може и панирани
2
0
Pressy
Pressy
22.04.2016 16:34
Ммм..страхотно солено изкушение !
1
0