Лесен пататник

НадеждаНадежда
Новак
3
22/04/2016
"Как да не се влюбиш в селската кухня?"
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо59 438
  • Преглеждания за месеца328
  • Преглеждания за седмицата96
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите ги обелваме и ги настъргваме на рендето. След това по същия начин лука, след това и яйцата.

Натрошаваме сиренето и слагаме останалите подправки. Разбъркваме всичко много добре.

В загрята тиган слагаме малко олио и от сместа. Пататникът не трябва да бъде много дебел, за да може да се изпече добре.

Когато хване златиста коричка, с помощта на един капак обръщаме от другата страна.

Когато е готов сервираме с кисело мляко.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Kristine Tenova
Kristine Tenova
07.11.2019 22:22
Най-любимото ми родопско ястие. Винаги, когато съм в Родопите, не пропускам да си го хапна. Вкъщи малко го прегарям, но пак е вкусно
0
0
Borislava Dimitrova
Borislava Dimitrova
30.11.2018 18:07
Аз чупвам сурови яйца.
0
0
Ani Petrova
Ani Petrova
29.12.2017 07:13
ne yaicata ne se se surovi. Receptata nee dobre napisana. No moje i bez yaica. Pak stava i e mnogo vkusen.
0
0