Пандишпанов кекс на лунички

Гергана  ГеоргиеваГергана ГеоргиеваМастър Шеф307864853
23/04/2016
"Не очаквайте някой да ви свали звездите от небето, преди да сте го почерпили с падишпанов кекс на лунички "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 547
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • яйца - 5 бр.
  • захар - 1.5 ч.ч.
  • вода - 5 с.л.
  • олио - 5 с.л.
  • брашно - 1.5 ч.ч.
  • ванилия - 1 пакетче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа с миксера избиваме много хубаво до побеляване яйцата със захарта.

Прибавяме водата, олиото, брашното и ванилията. Разбъркваме много добре и изсипваме в намаслена тавичка.

Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути.

След като изстине кексът го нарязваме с тънкостенна чаша на лунички. Подреждаме ги в чиния и декорираме с течен шоколад.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар