Пиле с ориз и подправки

Сия РибагинаСия РибагинаМастър Шеф69496120515
24/01/2018
"Дайте на Сия малко ориз и тя ще превърне от него вкусно ястие, което носи наслада за небцето, но и за очите "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо57 664
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете месото на порции, ако ползвате бутчета, разделете ги на горно и долно.

Измийте ориза в цедка под течаща студена вода, докато тя потече бистра, за да отстраните нишестето.

Сложете ориза в тава, поставете парчетата месо и поръсете с подправките.

Сипете зехтина и бульона и разбъркайте.

Поставете тавата във фурната на 180 градуса за 1 час.

Извадете и поръсете с магданоз.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Валентин Миранов
Много вкусна, лека и засищаща глада манджичка
1
3