Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Домашни наденички с лук и гъби

Домашни наденички с лук и гъби

NEVINEVI
Помощник Готвач
1621k5283
Домашни наденички с лук и гъби2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • наденички - 4 бр. домашни
  • лук - 700 г кромид
  • гъби - 250 г печурка
  • олио - 2 - 3с.л
  • бира - 100 мл светла
  • сол
  • черен пипер
  • чубрица
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете наденичките във фурна на 200 градуса до готовност. В подходящ тиган загрейте олиото и запържете нарязаните на полумесеци лук и гъби до златисто.

Прибавете изпечените и нарязани под ъгъл наденички и запържете за кратко.

Налейте бирата и гответе до изпаряването ѝ. Подправете и свалете от котлона. Сервирайте с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

NEVI
NEVI
В рецептите ми има отделна рецепта за наденичките разгледай и ще я намериш
07.05.2016 18:39
Monika Ivanova
Monika Ivanova
е как бе домашни наденички и аз с интерес отварям да видя в какво ги пълните и как се правят наденички...
07.05.2016 17:20
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Обожавам домашна наденица, браво за рецептата, супер са
30.04.2016 23:46