Лесна баница на тиган

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
03/05/2016
"Стана ли време за закуска? Нашето предложение за днес е"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 602
  • Преглеждания за месеца157
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Баница на Тиган

Начин на приготвяне

Първо се разбива яйцето. После се добавя прясното мляко и отново се разбърква.

Брашното се добавя по-малко и постепенно, и се разбърква постоянно да не останат бучки.

Накрая се добавя сиренето - рендосано или натрошено в зависимост от сиренето. В тиган се разтопява маслото и се изсипва сместа.

Пече се и от двете страни до златисто-червено. В зависимост от големината на тигана дозата на продуктите може да се удвои.

Точилка за баници, тутманици и баклави - 43 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Точилка за баници, тутманици и баклави - 43 см
17.50 лв.
Виж ››

Много удобна и практична дървена точилка, с която ще разточите вкусни баници

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Вера
Вера
05.02.2017 21:42
Абсолютно нищо не се получи. Напълно сурова остава отвътре, все едно да направите мнооого дебела палачинка, естествено че няма да се изпече отвътре.
6
0