Лесна баница на тиган

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
Лесна баница на тиган
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 3
03/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви20 мин.
Общо30 мин.
Порции5
"Стана ли време за закуска? Нашето предложение за днес е"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се разбива яйцето. После се добавя прясното мляко и отново се разбърква.

Брашното се добавя по-малко и постепенно, и се разбърква постоянно да не останат бучки.

Накрая се добавя сиренето - рендосано или натрошено в зависимост от сиренето. В тиган се разтопява маслото и се изсипва сместа.

Пече се и от двете страни до златисто-червено. В зависимост от големината на тигана дозата на продуктите може да се удвои.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: