Шницел по Виенски 2 вариант

Ипек МехмедИпек МехмедНовак1453
04/05/2016
"Класическият виенски шницел може да се приготви и така - по тази лесна рецепта "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 034
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се начуква и се овкусява с черния пипер и солта.

Панира се последователно в брашно-яйце-галета.

Преди да се изпържи, се прави решетка върху филето с обратната страна на ножа. Пържи се до златисто в загрята мазнина.

Поднася се с топка масло оваляна в магданоз и подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар