Рамстек с лук и пържена филия

Ипек МехмедИпек Мехмед
Новак
14
95
16
86
04/05/2016
"Майсторлъкът е да не препържите месото. А ако имате нужда от помощ в дегустирането, винаги може да се обърнете към нас "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 421
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 200 г бонфиле
  • олио - 30 г
  • лук - 40 г нарязан на шайби
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • хляб - 1 филия
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на шайби, овалва се в брашно и се изпържва.

В същата мазнина се изпържва филето, предварително овкусено.

Пържи се до готовност.

Поднася се върху пържена филия и поръсено с изпържения лук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар