Заек с картофи и моркови

Янка ГорановаЯнка ГорановаГотвач178141313
08/05/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 559
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата30
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем заека на парчета. Режем картофите на четири, морковите на едри кръгчета. Лука и гъбите също ги режем на четири.

В голяма тава слагаме парчета от заека, заедно с всички нарязани зеленчуци, посоляваме ги и разбъркваме добре. Добавяме малко олио и 1/2 чаена чаша вода и поръсваме с чубрица.

Завиваме тавата с фолио и слагаме да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 60 минути. След това махаме фолиото и оставяме да се допече до златисто месото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Катя Благоева
Много апетитно и ароматно е заешкото! Браво!
1
0
Ваня Благоева
Вкусно, апетитно и ароматно.
1
0