Пържоли с гъби и топено сирене на фурна

Янка ГорановаЯнка Горанова
Готвач
178
558
251
329
3
09/05/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 112
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме добре пържолите и ги поръсваме с подправката. Почистваме и нарязваме гъбите на едри резени.

Нарязваме и киселите краставички на кръгчета.

В тава с незалепващо покритие подреждаме пържолите и върху тях гъбите и киселите краставички. Разпределяме топеното сирене, заливаме с 1/2 чаена чаша вода и покриваме тавата с фолио.

Печем в загрята фурна на 200 градуса за около 45 минути, махаме фолиото и връщаме да се пече още около 20 минути.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
К К
К К
15.05.2016 00:23
Много са вкусни, но вкъщи правя много рядко!
0
0