Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Солено руло»Пълнено руло с кисело зеле и сурова наденица

Пълнено руло с кисело зеле и сурова наденица

Пълнено руло с кисело зеле и сурова наденица
Снимка: цветослава киркова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • кайма - 1 кг
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 50 г
  • лук - 1 глава
  • чубрица
  • черен пипер
  • сол
  • наденица - 4 бр. сурова (бейби)
  • кисело зеле - 500 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се смесва с нарязания на дребно кромид, яйцето, подправките и галетата.

Върху прозрачно фолио оформете тънък правоъгълник от нея, отгоре сложете пласт от предварително запърженото кисело зеле и подредете наденичките по средата.

Навийте на руло и преместете в подходяща тава, ако е останало от зелето го сложете отстрани на рулото.

Печете рулото за около 45-50 минути на 200 градуса, ако започне да се запича отгоре го завийте по-рано с фолио, за да не прегори.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

цветослава киркова
цветослава киркова
Рецептата видях в едно от предаванията на Иван Звездев, калорично но вкусно.
12.05.2016 13:24
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Не съм приготвяла до сега подобно нещо. Страхотна рецепта, допадна ми много.
12.05.2016 12:48