Фусили с кайма и лук

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
13/05/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 140
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фусилите се слагат в заврялата подсолена вода. След като са сварени, се вадят от водата, охлаждат се и се изцеждат от водата.

Нарязваме лука на ситно, слагаме го в олиото да се запържи, щом стане полуготов се добавя и каймата, като сипваме малко вода, за да се раздроби на трохи.

Запържваме малко каймата и добавяме доматения сок и пюрето. Когато се сгъсти леко овкусяваме с подправките.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ваня Георгиева
Макарони,спагети все паста.
1
0
К К
К К
13.05.2016 16:10
Да така е! Все е вкусно!
0
0
Ваня Георгиева
Определено е вкусно.
0
0
Ваня Благоева
Бързо, лесно и вкусно. Браво!
0
0