Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фусили с кайма и лук

Фусили с кайма и лук

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Фусили с кайма и лук2 / 2
13/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • фусили - 1 пакет
  • кайма - 400 г
  • лук - 1 глава
  • доматено пюре - 1 ч.ч
  • доматен сок
  • сол
  • чубрица
  • риган
  • черен пипер
  • чесън - 1 скилидка
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фусилите се слагат в заврялата подсолена вода. След като са сварени, се вадят от водата, охлаждат се и се изцеждат от водата.

Нарязваме лука на ситно, слагаме го в олиото да се запържи, щом стане полуготов се добавя и каймата, като сипваме малко вода, за да се раздроби на трохи.

Запържваме малко каймата и добавяме доматения сок и пюрето. Когато се сгъсти леко овкусяваме с подправките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Макарони,спагети все паста.
13.05.2016 16:09
1
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Определено е вкусно.
13.05.2016 12:21
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Бързо, лесно и вкусно. Браво!
13.05.2016 12:10