Задушени гъби с пресен чесън

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
16/05/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 534
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме гъбите и ги нарязваме на филии, а морковите, лука и чесъна нарязваме на дребно.

В сгорещената мазнина изипваме морковите и запържваме за кратко, прибавяме гъбите и покриваме с капак, намаляваме котлона на половина за 10-15 минути.

Прибавяме лука и чесъна, разбъркваме и оставяме без капак да се запържи, овкусяваме със сол и черен пипер.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня Георгиева
Никога не бих се сетила че с чесън ще е страхотно. Браво.
0
0