Картофена супа с пресен лук

Янка ГорановаЯнка ГорановаГотвач178141313
17/05/2016
"Магията на кулинарията превръща най-обикновената картофена супичка в истински балсам за стомаха "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо989
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите и морковите се почистват и се режат на кубчета. Режем лука и го слагаме в тенджера да се запържи с малко олио.

След това добавяме и морковите. Като прибавим и картофите слагаме капака и оставяме да се задушат за около 10 минути.

Слагаме сол, чубрица, червен пипер, разбъркваме добре и заливаме с вода. Като заври водата, добавяме фидето.

През това време обелваме домата и го настъргваме на ситно ренде. Режем на ситно и магданоза. 10 минути преди да е готова супата прибавяме домата и магданоза.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ваня Благоева
Често правя за моята принцеса.
0
0
Катя Благоева
Точно за сезона!
0
0
Ваня Георгиева
Много свежа пролетна супичка.
0
0