Пиле фламбе

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
17/06/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо256
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме месото на парчета, овкусяваме го с подправките и лимоновия сок.

Слагаме го в съд, в който ще го печем и отгоре нарязваме половината от маслото. Покриваме съда с фолио за печене.

Печем пилето на 190 градуса за около 50 минути.

В отделни съдове сваряваме картофите и лука цели.

Готовото месо изваждаме и слагаме в сервизна чиния. Отстрани нареждаме сварените картофи и лук, поливаме всичко с останалото масло, в което сме запържили червения пипер и поръсваме с черен пипер.

Преди да поднесем поливаме с коняка и запалваме месото.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар