Разядка със зелен фасул

18/05/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3536692572
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 643
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се сварява в солена вода до готовност, след това се прецежда и оставя да изстине.

След като е изстинал фасулът го сипваме в подходящ съд за пасиране, прибавяме чесъна и магданоза и хубаво пасираме.

След като сме пасирали добре махаме пасатора, прибавяме сиренето и разбиваме с миксер да се получи хомогенна смес.

По желание може да поднесем върху препечени филийки хляб.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар