Разядка със зелен фасул

Наталия ПетроваНаталия ПетроваГотвач3536692572
18/05/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 018
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се сварява в солена вода до готовност, след това се прецежда и оставя да изстине.

След като е изстинал фасулът го сипваме в подходящ съд за пасиране, прибавяме чесъна и магданоза и хубаво пасираме.

След като сме пасирали добре махаме пасатора, прибавяме сиренето и разбиваме с миксер да се получи хомогенна смес.

По желание може да поднесем върху препечени филийки хляб.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар