Панирани пилешки филенца със сусам

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1493140615275
18/05/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 950
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките филенца леко посоляваме, след което потапяме във малко соев сос и стрит пилешки бульон.

Така постояват поне половин час след което, потапяме във брашно, разбито яйце и галета, смесена със сусам.

Пържим в загрято олио до златисто и гарнираме с нарязан на тънко домат, краставица за розичка, магданоз и лук.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар