Панирани пилешки филенца със сусам

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
18/05/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 995
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките филенца леко посоляваме, след което потапяме във малко соев сос и стрит пилешки бульон.

Така постояват поне половин час след което, потапяме във брашно, разбито яйце и галета, смесена със сусам.

Пържим в загрято олио до златисто и гарнираме с нарязан на тънко домат, краставица за розичка, магданоз и лук.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар