Супа с пресен лапад

МариянаМарияна
Мастър Шеф
772
3k
2k
1k
7
19/05/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 580
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелвам домата и го нарязвам на ситно. Моркова почиствам и нарязвам на дребни парченца. Пресният зелен лук си нарязвам на ситно, магданоза също.

Почиствам си лапада от дръжки, жилки, измивам го, попарвам го, отцеждам го. Нарязвам лапада на малки парчета. Всичко си слагам в тенджера с вода да заври.

Слагам олио, посолявам. Почиствам си ориза и го измивам. Като е всичко почти готово сварено, добавям ориза.

Оставяме пак да ври на тих огън. Като е готова дърпаме от котлона. Правим си застройка с мляко и яйце, сипваме я. Разбъркваме. Хапваме топлата супа с хляб. Да ви е сладко!

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар