Заешко с ориз и царевица

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
20/05/2016
"Омръзна ни да хапваме обикновено заешко с ориз и решихме да го разнообразим - ама добре ни се получи, нали "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо939
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме заешкото месо на порции и го слагаме да се посвари, но не изцяло.

Във водата сипваме и една лъжичка зеленчукова подправка и малко сол.

Когато е готово месото, го прехвърляме в тава, където предварително сме запържили лука и ориза.

Добавяме 2 чаши от бульона и 1-2 чаши вода.

Зависи кой как харесва ориза - по-сух или по-сочен. Сипваме и малко царевица и слагаме да се пече.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар