Свинско с картофи и моркови

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
308
26
6
20/05/2016
"Класическа комбинация между свинско и картофи, която никога няма да ни омръзне да хапваме "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 400
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се слага в тенджера. Добавя се съвсем малко вода и се оставя да се задуши, докато пусне сок.

После се добавя олиото и се запържва леко.

После се добавя надробеният лук и червения пипер. Отново се запържват. Следва доматеното пюре, нарязаните на колелца моркови и картофи на кубчета.

Посолява се на вкус, добавя се черният пипер, долива се топла вода и се оставя да заври около 30-40 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар