Начин на приготвяне
За рецептата са ви нужни чашки за крем карамел - 6 бр.
В купа сипваме млякото, маята, яйцата, солта, захарта и хубаво разбъркваме с телче или вилица, след това постепенно прибавяме брашното, да се получи меко тесто. Оставяме тестото да втаса за около половин час, след това го разточваме на не много тънка кора и с помощта на широка купа изрязваме кръгчета.
Слагаме готовите кръгчета в чашките, като гледаме тестото да покрие хубаво стените и да излиза леко извън чашките.
Луканката нарязваме на тънки филийки и я разпределяме във всички чашки, като я оформяме като цвете (слагаме филиите изправени), в средата на чашките ( между луканката) слагаме лютеница, след това натрошено сирене и накрая - настърган кашкавал.
Така приготвяме всички чашки. Слагаме готовите чашки в тава и печем в умерена фурна до готовност (35-40 мин.)
След като са готови, слагаме в центъра по едно листенца магданоз.