Патладжан акордеон

МоникаМоника
Чирак
6632638463
Патладжан акордеон
Снимка: Моника
1 / 4
26/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2
"Вкусен и много ефектен деликатес с патладжани, с който лесно може да впечатлите гостите!"

Необходими Продукти

  • патладжани - 2 бр.
  • шунка - 50 - 100 г
  • скаморца - 50 - 100 г (или някакъв друг вид кашкавал)
  • домати - 1 - 2 бр.
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте патладжаните и ги подсушете. Нарежете патладжаните почти до долу, като внимавате да не ги отрежете целите.

Нарежете кашкавала, доматите и шунката на филийки. Насолете хубаво вътрешността на патладжаните и започнете да редите филийките шунка, кашкавал и домат между нарязаните ленти.

Прехвърлете в тава с хартия за печене и ги поръсете със зехтин и печете в предварително загрята фурна на 200°С.

Сервирайте.

ДА ВИ Е СЛАДКО!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
И аз избягвам патладжаните ,не ми понася но път тиквичките са ми любими и вече опитах като акордеон
27.05.2016 20:20
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Ще го направя и със тиквички защото имаме проблеми със стомаха а патладжана е малко рисков зеленчук.
27.05.2016 09:12
1
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
С каквото и да се напълни става вкусно ,по същия начин правя и тиквички
27.05.2016 08:50
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Със сигурност ще пробвам да я направя само това сирене от къде ще намеря не зная.
26.05.2016 23:41
1
2
Покажи всички подкоментари