Пържена цаца на шишче

"Супер лесно, супер вкусно - вкусна идея, която определено заслужава не една, а поне две бирички "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 006
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • цаца - 500 г
  • сол - на вкус
  • олио - за пържене
  • брашно - 1 к.ч. за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива хубаво с вода и се отцежда.

Вземат се тънки дървени шишчета и се нанизва за главата на шишчето по 7-8 рибки.

Овалват се в брашно и пържим в загрято олио от двете страни.

Изважда се в чиния и шишчето се сваля.

Поръсваме с малко сол и сервираме - чудесна е с една бира!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
12.06.2016 20:12
Цаца с пържени картофки и чаша студена бира с лимон - напомняне, че и ние някога сме били на море.
0
0
Ваня Георгиева
Много е удобно когато рибата се наниже на шишче, за самото пържене и аз имам такава рецепта но с речна риба.
0
1