Бакла с моркови

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
29/05/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 678
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме баклата от шушулките и я обелваме.

Загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязаните лук, чесън и моркови.

След 5 минути добавяме баклата и доматеното пюре. Осоляваме и изсипваме водата.

Захлупваме ястието с капак и задушаваме до омекваме на баклата, прибавяме размитото в малко вода брашно и ситно нарязания копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня Георгиева
Баклата не е много полезен зеленчук но пък толкова вкусен.
0
0