Шоколадови пури

МариянаМарияна
Мастър Шеф
7734k2k7
Шоколадови пури1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • бишкоти - 200 г от българските, не тип Савоярди
  • масло - 100 г
  • пудра захар - 100 г
  • ванилия
  • прясно мляко - 1/4 л.
  • шоколад - 1 за овалване
  • жълтъци - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме маслото със захарта до побеляване. Прибавяме жълтъка и ванилията.

С този крем се слепват две по две бишкотите.

Настъргваме шоколада.

Потапят се от едната страна с прясно мляко и от същата - в настъргания шоколад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: