Унгарски бисквити

МариянаМарияна
Мастър Шеф
772
3k
2k
1k
7
28/05/2016
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции25 бр.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо617
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бисквити

Начин на приготвяне

Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавя се пресятото брашно с бакпулвера и разбитите яйца.

Месим тесто върху набрашнен плот. Разделяме го на две части.

В едната слагаме какаото. Разточваме лист от двата вида тесто.

Изрязваме кръгчета от светлото тесто и от какаовото. Върху светлите поръсваме захар.

Редим ги в тава застлана с хартия за печене. Печем в загрята на 180 градуса фурна.

След като изстинат ги намазваме със сладко и залепваме две по две - едно светло кръгче с едно какаово.

Мини дървен валяк за тесто
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мини дървен валяк за тесто
7.80 лв.
Виж ››

Вместо да се мъчите с точилката, доверете се на този практичен дървен мини валяк, с чиято помощ тестото за пица се разточва за нула време

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Таня Арабаджийска
Една част от бисквитите оставих неслепени с комфитюр, те си останаха хрупкави, а тези които слепих с комфитюр на другият ден бяха омекнали. Отбелязвам го това за тези които обичат хрупкави бисквити да не ги слепят, въпрос на вкус.
0
0