Паниран кашкавал с галета

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
196
85
6
1
02/06/2016
"Запомнихте ли - фризер, фритюрник и в чинията - лесно е "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 517
  • Преглеждания за месеца312
  • Преглеждания за седмицата76
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем кашкавала на правоъгълници или кубчета и го слагаме за малко във фризера.

През това време слагаме олиото да загрее на котлона и си приготвяме панировката: разбиваме яйцата с малко сол. Вадим кашкавала от фризера и последователно го овалваме в брашно, яйце, галета и пак яйце.

Слагаме го в сгорещеното олио и пържим от двете страни до златисто.

След това го вадим и поставяме на домакинска хартия, за да отнемем част от мазнината. Сервираме със свежа салата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Деси Маринова
Да, само да се охлади за 2-3 минути. Не пръщи при пържене като ако има вода, ако това ме питате.
1
0
К К
К К
02.06.2016 21:54
Не1 Просто мислех, че ако е топъл и не се слага в хладилника че може да пръщи!
0
1
К К
К К
02.06.2016 15:40
Кашкавала не го оставяш да се стегне, а само да се охлади? Нали не пръщи при пържене?
1
0