Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Крехки пияни каренца

Крехки пияни каренца

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Крехки пияни каренца
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2
"Отворете си една студена бира, боднете едно крехко каренце и си припомнете, че животът не е толкова лош"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 г каренца
  • зехтин - 2 с.л.
  • уиски - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме тънко нарязаните и начукани каренца в зехтина и уискито за поне 4 часа.

Овкусяваме ги със сол и черен пипер.

Печем ги на сгорещена скара или грил тиган.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Аля
Аля
Изглеждат страхотно, а като гледам и уискито трябва да е добро щом са станали толкова добре. Непременно ще ги приготвя.
08.06.2016 07:08