Свинско по македонски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
"Крехко свинско, богато гарнирано с пресни гъби - добавете и малко червено вино и всеки може да стане македонски комита"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 2 глави
  • чушки - 400 г, червени, печени, белени
  • гъби - 250 г
  • моркови - 2 бр.
  • масло - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на кубчета месо запържваме в маслото, докато побелее.

Прибавяме почистените и нарязани на ситно лук и моркови, червения пипер и 1 ч.ч. вода, задушаваме под капак, докато месото омекне.

Прибавяме нарязяните чушки, посоляваме и готвим още 10 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: