Печен свински джолан с подправки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
18/06/2016
"Ох, бира ли да си сипем, вино ли..."
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 716
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки.

Оставяме да се маринова за 1 час в хладилника.

Прехвърляме месото в глинен гювеч и доливаме чаша вода.

Печем в студена фурна на 180 градуса за 2 часа.

Сервираме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар