Печен свински джолан с подправки

18/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Ох, бира ли да си сипем, вино ли..."
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 454
  • Преглеждания за месеца126
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки.

Оставяме да се маринова за 1 час в хладилника.

Прехвърляме месото в глинен гювеч и доливаме чаша вода.

Печем в студена фурна на 180 градуса за 2 часа.

Сервираме с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар