Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребра с лук и подправки на фурна

Свински ребра с лук и подправки на фурна

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Помощник Готвач
1367912002
Свински ребра с лук и подправки на фурна
Снимка: Теодора Мещерова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Нищо не кара сърцето на един мъж да тупти щастливо така, както порция свински ребърца с лук"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 1 кг
  • лук - 3 глави
  • сол - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • сос - 3 с.л. сос за барбекю
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете подправките в купичка, разбъркайте добре и овкусете месото. След това с помощта на четка намажете всяко ребърце с барбекю соса.

Лука нарежете на едро и овкусете по желание със сол и черен пипер.

Намазнете тавичка и в нея поставете ребърцата. Върху тях поставете навсякъде лука.

Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: