Свински хапки на тиган

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
18/06/2016
"Голям тиган ви трябва, ама наистина голям, защото сме сигурни, че тези свински хапки ще ви се усладят "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 305
  • Преглеждания за месеца181
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • свинско месо - 300 г
  • соев сос
  • черен пипер
  • масло - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки.

Загряваме силно тефлонов тиган, слагаме месото и поливаме със соевия сос, печем за кратко, без да разбъркваме.

Обръщаме хапките от другата страна, овкусяваме със сол и черен пипер и готвим до готовност.

Махаме от котлона, прибавяме маслото, разбъркваме, докато се разтопи и сервираме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар