Японски омлет

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
1961k2071k1
Японски омлет2 / 2
26/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • соев сос - 15 мл
  • оризов оцет - 10 мл
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки.

Когато яйцата се захванат, прегъваме единия и другия край към средата.

Върху тях сипваме втори път от сместа, която трябва да покрива от едната страна до другата, а не целия съд. Повтаряме това докато свърши сместа и се получи дебело руло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: