Таратор с пресен чесън

NikolNikol
Чирак
55
148
91
89
27/06/2016
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 034
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме млякото с 200 мл вода и посоляваме на вкус.

Краставицата се измива добре , но не се бели, и се настъргва на едро ренде.

Пресният чесън се измива и се нарязва на ситно до зелената част на стръкчето.

Същото се повтаря и с копъра-накълцва се на ситно.

Така всички съставки се смесват и накрая овкусяваме с олиото.

По желание може да се добавят и счукани орехи.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар