Агнешко с бакла

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
377
2k
1k
914
4
30/06/2016
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 271
  • Преглеждания за месеца1159
  • Преглеждания за седмицата72
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото месо на средни парчета.

В тенджера с подсолена вода слагаме месото и олиото. Добавяме нарязания на ситно джоджен.

Почистваме баклата от краищата и го измиваме. Прибавяме го във врящата вода. Измийте, обелете и настържете доматите.

При липса може да сложите червен пипер. Добавете го при месото. Нарежете на ситно зеления лук и го добавете. Подправете със сол на вкус.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар