Панирани мариновани пилешки хапки

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3662702184
30/06/2016
"Ох, пак ни се приотваря някоя-друга биричка "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 532
  • Преглеждания за месеца249
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото месо на хапки, най-добре да е от филе. В купа разбъркваме намачкания чесън, зехтин, соев сос, сол, лимонов сок, джинджифил и черен пипер. Заливаме месото с марината и оставяме за няколко часа в хладилника.

В тиган със сгорещено олио запържваме хапките, като предварително ги оваляме в разбитото яйце, след това в брашно. След като ги изпържите, отцедете мазнината върху кухненска хартия.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар