Начин на приготвяне
Обезкостяваме бутчетата, ако не можете да правите тази манипулация, можете да си купите обезкостени без кожа.
Нарязвате ги на хапки, кожата не се ползва, ако ги обезкостявате вие.
Слагате ги в купичка и сипвате соевия сос, поръсвате с босилека и солта.
Добре разбъркайте и оставете в хладилник да поемат подправките за 2-3 часа или ги направете от предишната вечер.
Подготвяте си тавичка, в която ще ги печете, и я намажете с олио.
Разбивате яйцето в купичка, а в чиния объркайте галетата и брашното.
Всяка една хапка трябва да мине през яйцето и след това през галетата.
Нареждате ги в тавата и слагате да се пекат на 200 градуса за 20-30 мин, докато се зачервят.
Стават невероятно хрупкави.
Можете да добавите панираното пиле към зелена салата или като основно със млечен сос.
Печените панирани пилешки хапки са готови.