Мариновани рижики и манатарки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
06/07/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 298
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно почистваме гъбите и ги слагаме да се варят за 10 минути във вряща вода. Отцеждаме ги.

Приготвяме марината, като сложим всичко да се вари във водата, изчакваме да поври 5 минути и отстраняваме от котлона.

Охлаждаме гъбите и маринатата и ги смесваме в тенджера с капак, оставяме да се мариноват за 24 часа.

Прехвърляме в буркани и прибираме в хладилника, съхраняваме в рамките на месец.

Сервираме гъбите след като са престояли и 24 часа в хладилника.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар