Наденица в гювече

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър90611324
20/11/2011
"Вкусни гювечета с наденица, кой може да им устои?"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 551
  • Преглеждания за месеца133
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете наденицата на парчета и ги разпределете в гювечетата. Във всяко сложете равни части нарязани чушки, по един нарязан домат, по половин нарязан морков и поръсете с подправките на вкус.

Във всяко гювече сложете по лъчижка масло, лъжица доматено пюре, долейте по 50 мл топла вода, похлупете и сложете гювечетата да се пекат на 190 градуса за 50 минути. След това махнете капаците, чукнете по 1 или 2 яйца в гювече и доопечете. Поднесете със стръкче магданоз.

Рейтинг

5 13
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мариела Христова
И аз правя подобна рецепта, но слагам и картофи най-отдолу в гювечетата.
0
0