Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макарони с гъбен сос и кашкавал

Макарони с гъбен сос и кашкавал

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Макарони с гъбен сос и кашкавал
Снимка: Monika Ivanova
1 / 3
10/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • макарони - 500 г
  • гъби - 300 г пресни
  • масло - 50 г краве
  • доматен сок - 1 ч.ч.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • кашкавал - 200 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме гъбите. Нарязваме на ситно и задушаваме в масло и малко водичка, докато омекнат и останат на мазнина.

Посоляваме на вкус и прибавяме доматения сок. Ръсваме черен пипер и оставяме да ври, докато се сгъсти по вкус. Слагаме макароните да се варят.

Готовите макарони отцеждаме и обливаме със студена вода. Сипваме в чиния и заливаме с приготвения гъбен сос . Поръсваме с настърган ситно кашкавал .

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: