Свински късчета с гъбен сос, тиквички и картофи

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
11/07/2016
"Ароматно свинско месо с гъбен сос и сочни зеленчуци, поднесено с много вкус и стил - това е нашето топ предложение за днес "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
58 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо183 387
  • Преглеждания за месеца6152
  • Преглеждания за седмицата572
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена58

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребни кубчета. Задушете ги в малко олио.

Добавете нарязания на ситно лук. След няколко минути добавете и нарязаните гъби.

Поръсете с брашното, добавете подправките и налейте виното и вода (около 300 мл). След десетина минути, свалете от котлона.

Нарежете картофите и тиквичката на колелца. Подредете ги в намаслена тавичка кръгообразно, като ги редувате.

В средата изсипете месото със соса. Печете ястието на 200 градуса за 35-40 минути. Извадете и поръсете с настърган кашкавал и пресен магданоз.

Рейтинг

5 12
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Габи Сотирова
Вчера го приготвих стана страхотно !
1
0
Diddy Portarska
Diddy Portarska
21.05.2019 11:43
Изглежда много добре. Браво.
1
1
Nusha83
Nusha83
19.05.2017 18:38
Страхотно е
10
0