Кашкавалени пръчици

Христилияна ВасилеваХристилияна Василева
Мастър Шеф
366
2k
914
1k
6
15/07/2016
"Ето как може да хапнете нещо вкусно и здравословно вкъщи или да си вземете за работа "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции40 бр.
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 568
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се настъргва в дълбока купа. Добавяме брашното. Към кашкавала и брашното се добавя студеното масло и се размесва.

След това се добавят жълтъците и водата. Замесва се тесто. Добавя се и черният пипер на вкус.

Полученото тесто се разделя на две равни части. Оформят се на фитил и се помазват със белтък. След което се овалват в сусама.

Увиват се в домакинско фолио и се остават в хладилника за 1 час.

След като тестото е престояло 1 час в хладилника, се реже на пръчици, които се подреждат в тава.

Отгоре ги поръсвам отново със сусам.

Тавата постелих предварително с хартия за печене. Пече се на предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар