Магданозени кюфтета с кисело мляко с копър

Мария БожиловаМария Божилова
Чирак
143
29
359
1
18/07/2016
"Брей, как ги измислят тези имена на мезетата за бира - магданозени кюфтета, пържени картофки, сос "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 570
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се измива и се нарязва на ситно. Прибавят се яйцата и сиреното, което е натрошено.

Разбърква се всичко и се оставя в хладилника за 2 часа.

Оформят се с лъжица от сместа кюфтета, които се овалват в брашно.

Пържат се в загрята мазнина до златисто.

Копърът се нарязва на ситно и се изсипва в киселото мляко, което е предварително посолено.

Кюфтетата се сервират със сос от киселото мляко с копър.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
трябва да опитам тези кюфтенца - страхотни са ,имам много магданоз сега е момента мисля че ще ми харесат
1
0