Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кисело зеле със свинска мас и месо

Кисело зеле със свинска мас и месо

Мария БожиловаМария Божилова
Мастър Шеф
6894k2k9
Кисело зеле със свинска мас и месо
Снимка: Мария Божилова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
7
"Селско ястие, което сгрява тялото през студените зимни дни"

Необходими Продукти

  • кисело зеле - 1.5 кг
  • свинско месо - 800 г
  • мас - 300 г свинска
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото зеле се нарязва на ситно и се слага в тавата, в която ще се пече.

Месото се нарязва на порции и се слага в тавата при зелето.

Ястието се поръсва с червен пипер и се слага свинската мас с лъжица.

Пече се 120 минути на 200 градуса във фурна на вентилатор или на 180 градуса във фурна без вентилатор.

Киселото зеле със свинска мас и месо е много вкусно.

Ако нямате мас под ръка, опитайте някоя от другите ни рецепти за свинско с кисело зеле.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Наталия Петрова
Наталия Петрова
300 гр. мас? Това е самоубийство...
18.07.2016 12:47
1