Печени мариновани свински гърди

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
20/07/2016
"За най-добри резултати мариновайте преди печене и поднесете с много бира "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 753
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • свински гърди - 1 кг
  • соев сос - 3 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • кетчуп - 2 с.л.
  • сол
  • лук - 2 глави
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарязваме свинските гърди на парчета и ги поставяме в купа заедно с нарязания на полумесеци лук.

Прибавяме соевия сос, меда, горчицата, черен и червен пипер, кетчуп и сол и размесваме натърквайки месото много добре. Оставяме да се маринова за 2 часа.

Намазваме дъното на тавата с олиото и редим месото и лука.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар