Начин на приготвяне
Запържете лука и моркова. Прибавете нарязаните гъби.
След това добавете каймата, сол и черен пипер. Направете палачинките от изброените продукти.
Загрейте маслото. Добавете брашното и след това налейте студеното мляко.
Бъркайте докато се сгъсти. Прибавете сол, пипер и индийско орехче.
Вземете една палачинка, в средата ѝ сипете плънка, малко от соса и от настъргания кашкавал.
Завийте на пакетче. Така направете и с останалите палачинки. Подредете ги в тавичка. Отгоре на всяка солена палачинка поставете резен домат.
Залейте с останалия бешамел и поръсете с останалия кашкавал.
Печете на 200 градуса около 15 минути.
Пълнените палачинки с кайма и бешамел са готови.